24.8 C
Kyrenia
Wednesday, September 18, 2024

Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Liginde final yolu mücadelesi

spot_img

Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Liginde 6. gün karşılaşmaları 24 Temmuz Pazartesi günü oynanacak. Saat 18.00’de başlayacak müsabakalarda 6 kategoride çeyrek final ve yarı final müsabakaları oynanacak. Organizasyonda şu ana kadar toplam 132 karşılaşma oynandı. 6. gün programında 22 karşılaşma bulunuyor.

Çeyrek ve Yarı Finaller 6 kategoride, saatler değişti 

Osman Çetintaş Büyük Erkekler kategorisi dışında diğer bütün kategorilerin ,fikstürde belirtilen müsabaka saatlerinde değişiklik yapıldı. Yıldız Kız , U12 Kız ,  Kadın , Yıldız Erkek ve U13 Erkek kategorilerinde müsabakası olan bütün takımlar ve sporcuları saat 18.00’de başlayacak olan 6. gün müsabakaları öncesinde organizasyon alanında olmaları gerekiyor. 6. gün ilk müsabakaları yıldız kızlar kategorisinde oynanacak.

Finaller 26 Temmuz’da 
2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybol Liginde 6 kategoride final ve 3.’lük karşılaşmaları 26 Temmuz Çarşamba günü oynanacak. Ayni gece düzenlenecek ödül töreni ile dereceye girecek takımlara ödülleri takdim edilecek. Osman Çetintaş Büyükler kategorisinde ilk üç dereceyi elde edecek olan takımlara ayrıca toplamda 30 bin TL ödül verilecek.

spot_img
Son dakika
spot_img
Benzer Haberleri
spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz